Een verrassende verjaardag in coronatijd

20 april 2020 door Hennie van der Zouw
Een verrassende verjaardag in coronatijd

DORDRECHT - Miranda Meijer woont in een particuliere zorgwoning, Zo Mooi Wonen in Dordrecht. deze woning is al vanaf het begin gesloten voor bezoek. Ook geen ouders. Er wordt wel gecommuniceerd met ouders door middel van bellen, faceTime, videobellen en Skype. Afgelopen vrijdag  was Miranda jarig, 34 jaar is ze geworden.

Ook zij heeft haar verjaardag op gepaste wijze gevierd, op afstand en met muziek. Ouders hadden een accordeonist  ingehuurd die 45 minuten kwam spelen. een super verrassing. Haar cadeautjes kreeg ze over de schutting van ouders, familie en vrienden. Met een stok werden de cadeautjes en bloemen zo aan haar gegeven.

Bij het zien van haar ouder was ze eerst een beetje verdrietig maar dat sloeg al snel over naar blijdschap. al die aandacht, al die cadeautjes, geweldig.

De buren van de appartementen boven ons hebben ook mee kunnen genieten en er was door de ouders ook een Drone geregeld die leuke filmpjes heeft kunnen maken.

Miranda had met de begeleiding donderdag taart gebakken. De ouders hebben een stukje mee naar huis genomen. Voor de middag heeft Miranda gekozen voor oudhollandse spelletjes. De grootste lol.....! ’s Avonds werd er afgesloten met een Disco.

Al met al was het zeker een geslaagde dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.