Lunchroom Helena geopend met Indische en Perzische gerechten

23 april 2020
Lunchroom Helena geopend met Indische en Perzische gerechten

DORDRECHT - In het smalste huis van Dordrecht aan de Voorstraat 263 is begin april Lunchroom Helena geopend. De planning was om al een maand eerder open te gaan, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Kim en Chia verzorgen verschillende afhaalmenu’s vanuit de lunchroom.

Er zijn diverse gerechten uit de Indische en Perzische keuken. Indische broodjes en hapjes, bijvoorbeeld lemper, pastei of een traditionele kroket. Ook zijn er Perzische rijstgerechten en zoetigheden.

Lunchroom Helena is open van dinsdag tot met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.