Dordtse Gebakkraam al open

23 april 2020
Dordtse Gebakkraam al open

DORDRECHT - Veel mensen kijken ervan op en zijn er blij mee. De Dordtse Gebakkraam is al open. Op andere jaren is dat pas in oktober tot half januari, maar door het gemis van inkomsten door het verbod op kermissen tot met 1 september, mogen ze nu al open.

De Dordtse Gebakkraam is te vinden op het van Eesterenplein in Winkelcentrum Bieshof. Zij verkopen oliebollen, krentenbollen, ouderwetse appelflappen, appelbeignets, churros, wafels en slagroomsoezen met verse aardbeien en hebben een sortering specialiteitsbollen zoals berliner-, chocolade-, rumrozijnen- en appelbollen.

Vanaf vandaag hebben ze verse aardbeien met echte Callebaut chocolade in het assortiment, verkrijgbaar in puur, melk of witte chocolade.

De kraam is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.