Dordrecht krijgt zijn eigen Speelkleed

29 april 2020 door Hennie van der Zouw
Dordrecht krijgt zijn eigen Speelkleed

DORDRECHT - Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Dordrecht kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Dordrecht. Roy Verduyn en Guy de Hoog zijn na een succesvolle lancering van het speelkleed van Rotterdam aan de slag gegaan het concept van unieke speelkleden door te ontwikkelen onder de naam City-Play.

Sinds maart dit jaar kan er lekker gescheurd worden op het speelkleed van Circuit Zandvoort of op de speelkleden van Amsterdam en Rotterdam. Vanaf eind juni is Dordrecht verkrijgbaar! Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Dordrecht zijn al te bestellen als pre-order (www.city-play.eu) zolang de voorraad strekt.

"Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad? Spelenderwijs leer je de hotspots van Dordrecht kennen. Dat was in ieder geval de gedachte met het speelkleed van Rotterdam. De reacties daar waren overweldigend en daarom zijn we flink aan de slag gegaan het uit te breiden naar andere steden", aldus Roy Verduyn en Guy de Hoog, beide ervaren ondernemers. 

Naast het speelkleed van Dordrecht zijn er speelkleden van Amsterdam, het Circuit Zandvoort, Breda, Utrecht, Maastricht, Enschede, Groningen, Eindhoven, Den Haag en zelfs Spijkenisse waar het kantoor en de klantenservice zijn gevestigd. Een kleed van 130 x 160 cm groot met mooie details.

"Wij betrekken bij het ontwerpen van onze speelkleden bewoners uit de steden, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen.

Van ieder kleed wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat € 1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgen wij voldoening van", aldus Roy en Guy.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.