Guido en Sylvia Lamens openen gift boutique Tussen Bad en Breakfast aan de Voorstraat

30 april 2020
Guido en Sylvia Lamens openen gift boutique Tussen Bad en Breakfast aan de Voorstraat

DORDRECHT - Gisteren, op woensdag 29 april, opende de gift boutique 'Tussen Bad en Breakfast' aan de Voorstraat 333. Afgelopen februari hebben de eigenaren Guido en Sylvia Lamens de kleine ruimte omgebouwd tot een knusse winkel. De winkel gaat voor kwaliteit en service voor ieders budget.

In de winkel kun je terecht voor huishoudlinnen als hand-, vaat-  en theedoeken, badlakens en washandjes. Er zijn badjassen, douchegordijnen en ringen. Verder biedt ze verzorgingsproducten en cadeaupakketten, woodecoraties en spulletjes voor de baby en kinderen en artikelen voor een trouwerij.

Met een ruime ervaring in het ondernemersschap kunnen Guido en Sylvia meedenken en helpen om aan datgene te komen wat je nergens anders kunt vinden.

De openingstijden zijn: woensdag, donderdag , vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.