Atelier Henriëtte houdt opheffingsverkoop

30 april 2020
Atelier Henriëtte houdt opheffingsverkoop

DORDRECHT - Na vier jaar Atelier Henriëtte te hebben gedraaid aan de Voorstraat 331, heeft Henriëtte van de Water besloten met de winkel te stoppen.

“Wie komt er nou met Coronatijd in een winkel?”, legt Henriëtte haar keuze uit om met het atelier te stoppen. “Het was altijd hard werken om de huur op te kunnen brengen en nu is het nog moeilijker geworden.” Met kunst maken stopt ze overigens niet. Ze gaat nu vanuit huis werken.

Henriëtte maakt naast haar eigen werken veel kunst in opdracht. Ze is daarbij heel veelzijdig. Ze maakt pentekeningen van stadsgezichten, schildert mensen of dierenportretten, landschappen, stillevens en abstracten. Dat doet ze in olieverf, acryl, aquarel, pastel, grafiet of inkt.

Opheffingsverkoop
De opheffingsverkoop is elke vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 24 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Er is originele kunst, Giclees ( hoogwaardige gelimiteerde kunst repros), kleine en grote lijsten, zeer grote handgemaakte KWH lijsten, met bladgoud of zilver, ezels, standaards en passepartout papier.

Zie ook de facebookpagina van Henriëtte, om een impressie te krijgen van haar werk, of kijk op haar website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.