Meldingen van overlast door crossmotoren

30 april 2020 door Hennie van der Zouw
Meldingen van overlast door crossmotoren

DORDRECHT - De laatste weken ontving de politie al meerdere meldingen van zo'n 5 crossmotoren die zeer asociaal, met hoge snelheid en zonder kentekenplaten rondreden in Stadspolders en in het buitengebied van Dordrecht crosten.
Zo werd er afgelopen week onder andere melding gedaan toen deze roekeloze bestuurders bijna een kind aanreden.

Ziet u deze crossmotoren rijden meld het alstublieft via 112.

Ook ontvangt de politie graag beeldmateriaal van deze bestuurders en/of aanvullende informatie via 0900-8844, www.politie.nl of in een privebericht. Dit kan ook geheel anoniem via 0800-7000.

Het registratienummer van de zaak is 2020123752.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.