ToBe at Home Kinderdag online

04 mei 2020 door Hennie van der Zouw
ToBe at Home Kinderdag online

DORDRECHT - Zoek je een leuke vakantie activiteit? Vanaf woensdag 6 mei kun je gratis meedoen met de online Kinderdag via het YouTube kanaal van ToBe. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn er online workshops theater, dans en kunst & design. ToBe organiseert iedere vakantie een Kinderdag in het Energiehuis, maar in deze bijzondere tijd kan iedereen vanuit huis meedoen.

Vanaf 6 mei, om 09.30 uur staan de workshops op het YouTube kanaal van ToBe cultuurcentrum Je kunt meteen om 09.30 uur meedoen of de Kinderdag op een later tijdstip bekijken. Ga naar het YouTube kanaal van ToBe cultuurcentrum of naar de website www.tobe.nl/nieuws.

Workshops
Dans: Samen met dansdocente Marjolein Pover ga je aan de slag op een actief nummer. Zorg ervoor dat je ruimte hebt om te dansen en dat je kleding aan hebt waarin je goed kunt bewegen.
Theater: In deze workshop ga je aan de slag met tongbrekers, emoties en verschillende filmtypetjes. Oefen alvast hoe een deftige duif loopt.
Kunst & Design: Trek je keukenkastje open en zoek naar kleine dingen die geluid maken. Samen met docente Yarah Winkelaar maken we namelijk een “rainmaker” . Benieuwd wat dat precies is? Kijk dan naar de online les!
Misschien kan je vader, moeder, broer of zus je helpen tijdens de workshops door samen mee te doen!
 
Mogen we met je meekijken?
Heb je een leuk filmpje van jezelf waarin je meedoet aan een workshop of wil je jouw kunstwerk met ons delen? Tag ons dan op social media, de foto’s en filmpjes mailen kan ook via communicatie@tobe.nl. Wij maken dan een mooie collage van de foto’s en filmpjes die we van alle kinderen ontvangen.

Onderste foto: Kinderdag in de meivakantie – fotografie ToBe cultuurcentrum.jpg
Bovenste foto: Online kinderdag in de meivakantie – fotografie ToBe cultuurcentrum.jpgMeer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.