Jan Janssen begint zijn nieuwsbrief door te wijzen op bijzonder boek Edjo Frank uit Dordrecht

09 mei 2020
Jan Janssen begint zijn nieuwsbrief door te wijzen op bijzonder boek  Edjo Frank uit Dordrecht

DORDRECHT - De vaste post van JAN JANSSEN begint met aandacht voor het nieuwe boek van EDJO FRANK. De titel is: ,,De Joodse erfenis".

Hij was eerder al te gast bij Ben Corino in Studio De Witt. Frank (71) is een bekende Dordtenaar, die maatschappelijk zeer betrokken is en een verleden heeft als ambtenaar van de gemeente Dordrecht. Zijn achternaam zegt alles over zijn Joodse wortels.

Edjo Frank schreef zelf over zijn boek aan liefhebbers:

,,Mijn spannende roman EEN JOODSE ERFENIS is geboren. Het is een mooi kindje geworden, zowel uiterlijk als innerlijk. Dat is in tijden van corona onthouding zeker een mazzel! 


De afgelopen maanden heb ik via de sociale media wekelijks geprobeerd om adoptie-ouders te verleiden om dit nieuwe leven te omarmen.


Nu is het zover. Het boek is te koop bij alle (online-) boekwinkels in Nederland en België. Maar nu al kan je via de webshop van mijn eigen uitgeverij (zie de hyperlink onder dit bericht) Een joodse erfenis kopen en veilig betalen via iDEAL.

Het boek kost € 21,95 en ik betaal de verzendkosten. Op de website kan je meer bekijken en lezen over deze roman.

Nu door de corona barrière al mijn promotieactiviteiten en presentatiebijeenkomsten voorlopig onuitvoerbaar zijn en ook de boekwinkels zich tot het uiterst noodzakelijke beperken, hoop ik dat jij en met jou vele anderen mijn boek toch gaan aanschaffen.


Heb je vragen of wensen, aarzel niet en stuur mij een bericht.

Een hartelijke groet van
Edjo Frank

e.frank@hccnet.nl
https://insperience-uitgeverij.nl/kopen/

Verder info uit de nieuwsbrief Jan Janssen over de vereniging Oud-Dordrecht en meer over het ware verhaal.

Ik geef nog graag even bekendheid aan de boekprimeur 'Een Joodse erfenis' van Edjo Frank.

Clarissa Griffioen en Yvo van der Vat maken een productie die 'Het Ware Verhaal' heet. Ze pakken het serieus aan.

Mediëvist Henk 't Jong, journalist Jaap Bouman en stadsarcheoloog Marc Dorst staan hun terzijde, naast anderen. De onderste steen komt boven. Een einde wordt gemaakt aan het gesoebat over 800 jaar Dordrecht.  En kan het feest, want dat was en blijft de bedoeling, 2021 gewoon plaatsvinden. De organisatoren malen niet om het echte geschiedkundige verhaal. Ik wel. Ik steun 'Het Ware Verhaal' derhalve van harte. Jullie ook?

Uit de nieuwsbrief van de Vereniging Oud Dordrecht:
Het jaarboek 2020 met de titel 'Dordtse stenen kunnen nog meer vertellen', is samengesteld door Tom Hoogerwerf, Kitty Römer en Harry Wouters, en heeft een inleiding van Christine Weijs. Het is een vervolg op het jaarboek van 2019 dat de gevelstenen van Dordrecht als onderwerp had en ook al door hen werd samengesteld. Het is weer een mooi boek geworden, dat bijdraagt aan de kennis van onze mooie stad. Mocht u het nog niet ter hand hebben genomen, dan heeft u er nu wellicht ruim de tijd voor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.