Bibliotheken aan de Groenmarkt en het Dudokplein enkel open voor lenen en terugbrengen boeken

11 mei 2020
Bibliotheken aan de Groenmarkt en het Dudokplein enkel open voor lenen en terugbrengen boeken

DORDRECHT - De bibliotheken aan de Groenmarkt en het Dudokplein gaan gefaseerd weer open. Dat betekent dat er vanaf vandaag weer boeken geleend en teruggebracht kunnen worden. De computers, printfaciliteiten, toiletten, leestafels en studieplekken zijn nog niet beschikbaar. Ook zijn de activiteiten geannuleerd.

Op het moment kun je nog geen boeken reserveren, omdat gereserveerde boeken niet tussen de vestigingen vervoerd kunnen worden. Vanaf 25 mei is het weer mogelijk om maximaal vijf boeken per persoon te reserveren binnen de AanZet bibliotheken.

Boeken die worden ingeleverd worden 72 uur in quarantaine gehouden.  Dit is volgens de nationale veiligheidsrichtlijnen voor bibliotheken. De tijdelijke boekenservice 'Haal de bieb in huis' is per 8-5-2020 niet meer beschikbaar.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.