‘Wonen & Leven in tijden van corona’ via livestream op wo 13 mei 20:00 uur

12 mei 2020 door Hennie van der Zouw
‘Wonen & Leven in tijden van corona’ via livestream op wo 13 mei 20:00 uur

DORDRECHT - Kunstmin en Bibliotheek AanZet presenteren online ‘Meetup Live:’ Woensdag 13 mei om 20.00 uur start ‘Meetup Live’. Geïnteresseerden kunnen via een livestream op de site van Kunstmin, via KUNSTMIN TV (www.kunstmin.nl/kunstmin-tv) luisteren en meepraten. 

Bezoekers kunnen online kijken, luisteren en meepraten over het actuele thema ‘Werken & leven in balans tijdens corona’.

‘Gewoon lekker leven’
Moderator David Ariza Lora gaat in gesprek met o.a. Maurice van den Hemel. Oprichter en mede-eigenaar van ‘Gewoon lekker leven’. Een succesmethode waarbij kwaliteit van leven voorop staat en financieel resultaat een logisch gevolg is. De trainer, spreker en coach met een missie ‘Van Nederland het gelukkigste land maken van de wereld’, geeft deelnemers tips om zich aan te passen aan een leven waarin werk en privé één worden.

Hoe kun je deelnemen aan online ‘Meetup Live’
Deelnemers kunnen meedoen aan ‘Meetup Live’ via een livestream op KUNSTMIN TV woensdag 13 mei om 20.00 uur. Meepraten kan via de live chat. De livestream is op een later moment ook terug te kijken via KUNSTMIN TV (www.kunstmin.nl/kunstmin-tv).

De reeks ‘Meetups’ van Bibliotheek AanZet en Kunstmin
De Bibliotheek AanZet en Kunstmin presenteerden eerder al een nieuw seizoen ‘Meetups’. Bezoekers praten daarin maandelijks mee over actuele maatschappelijke thema’s, doen inspiratie op én delen hun mening. Geen debat, maar ‘gewoon’ een goed gesprek onder leiding van een moderator. Dit keer dus niet live, maar via een livestream.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.