Hometrainer aangeboden door Stichting Anders

18 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Hometrainer aangeboden door Stichting Anders

DORDRECHT - Vanochtend heeft Stichting Anders dit onderstaand bericht gedeeld op de Social Media. Mooi om te delen om te laten zien dat Stichting Anders benaderbaar is voor hulpvragen uit de Drechtsteden.

'Help mij corona door te fietsen. Ik heb één van de ergste ziektes overleefd. Ik wil ook dit overleven.' Corona betekent voor haar thuis quarantaine met als gevolg dat haar klachten toenemen. Via een vrijwilliger van Licht voor Dordt konden we haar een hometrainer aanbieden. Partner VanM bracht hem bij haar thuis. 'Ik weet niet wat ik moet zeggen' maar haar tranen vertelden ons genoeg. Hou vol dappere dame! #nietalleen #coronahulp #Dordrecht #mvo

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.