Aksa moskee bezoekt zorginstellingen

18 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Aksa moskee bezoekt zorginstellingen

DORDRECHT - Aksa moskee Dordrecht heeft grote waardering voor iedereen die werkt in de cruciale beroepen.

Als uiting van waardering zijn leden van de Aksa moskee bij aantal van die organisaties langs geweest.

Een vrijwilliger Aksa moskee geeft aan: "We hebben bezoek gebracht aan woonzorgcentrum Crabbehove en apotheek de Vijzel met als doel het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken.

Ze zetten zich dag in dag uit voor de samenleving en daarom hebben we ze bezocht om ze te bedanken voor hun inspanningen. We zijn niet met lege handen gegaan hoor maar hebben fruit, baklava en chocola’s meegebracht”.

Het gebaar werd erg gewaardeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.