ASZ Roparun Challenge

18 mei 2020 door Hennie van der Zouw
ASZ Roparun Challenge

DORDRECHT - Roparun 2020 is afgelast, maar dat wil niet zeggen dat de zorg voor de mensen met kanker ook is afgelast. Er komen bij de Roparun nog steeds aanvragen binnen voor donaties voor de diverse doelen.

Helaas hebben we door de Coronacrisis veel van onze activiteiten (o.a. de Discoparty, de Spinningmarathon, het Sponsordiner, collecteren tijdens Dordt in Stoom) moeten annuleren waardoor we geen inkomsten hebben om deze doelen te ondersteunen.

Je kunt helpen door mee te doen met de ASZ Roparun Challenge!
De bedoeling is dat je tussen 16 mei en 30 juni tenminste 5 kilometer gaat fietsen, wandelen, hardlopen, roeien, spinnen, steppen of een andere activiteit doet, om op deze manier wat aan beweging te doen en tevens het goede doel te steunen.

De doelen die de Roparun steunt zijn inloophuizen, hospices, familiehuizen, hoofdhuidkoeling, koppelbedden, pruiken en heel veel andere initiatieven.

Inschrijven kost € 10,00 en kan via www.aszrunners.nl.
Mail het bewijs van je activiteit met een foto van een screenshot van je telefoon of van je sporthorloge naar info@aszrunners.nl en ontvang een leuke herinnering. Deel dit met je vrienden, familie, buren, collega’s en anderen zodat we een mooi bedrag op kunnen halen voor de zorg aan mensen met kanker.

Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.