Kees Thies terug naar Ad De Dordtenaar per 1 december 2009

22 oktober 2009

DORDRECHT - Een echte Dordtenaar komt weer terug bij de redactie van Ad De Dordtenaar. Journalist Kees Thies, nu hoofd voorlichting Brandweer en daarvoor het gezicht van het Dordrechts Museum, gaat weer als nieuwsjager aan de slag. Hij meldt het nieuws op zijn eigen weblog op de volgende wijze:

Kees Thies, journalist, publicist, columnist en televisiemaker studeerde beginjaren tachtig af aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Hij begon zijn loopbaan in 1983 als dagbladverslaggever. In 1991 maakte hij de overstap naar televisie. Als redacteur (later eindredacteur) maakte hij programma’s met onder andere Tom Egbers, Astrid Joosten, Jan Lenferink, Chazia Mourali, Ruud ter Weijden en Joop Braakhekke. Ook was Thies eindredacteur en mede-bedenker van het dagelijkse live-programma ‘De Ochtenden’ bij de AVRO, gepresenteerd door Judith de Bruin en Roeland Kooymans. Na een periode als communicatie-advieur bij het Dordrechts Museum, SIMON VAN GIJN – museum aan huis en de Regionale Brandweer Zuid-Holland Zuid, is Kees Thies met ingang van 01-12-2009 weer actief als redacteur/verslaggever en columnist bij het Algemeen Dagblad, redactie De Dordtenaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.