(Digitale) Expositie Maxpix, creatieve fotografie te zien vanaf 2 juni

02 juni 2020 door Hennie van der Zouw
(Digitale) Expositie Maxpix, creatieve fotografie te zien vanaf 2 juni

DORDRECHT - Portret-, theater- en concertfotograaf Marleen van Noortwijk (Maxpix, creatieve fotografie) exposeert in haar digitale Maxpix-museum met de expositie ‘Gezonde kleur’. Door de Corona-crisis is een ‘gewone’ expositie lastig en fotograferen in theaters en bij concertpodia nog niet mogelijk. Daarom besloot zij haar eigen virtuele museum te laten ontwerpen. De tentoonstelling is te zien vanaf 2 juni 2020 om 12.00 uur via haar website: www.maxpix.nl/expo

Marleen van Noortwijk heeft in de 4 jaar dat zij professioneel fotografeert veel verschillende onderwerpen vastgelegd. Eenvoud staat bij al haar werk centraal. Ze wil graag iedereen die het in deze tijd niet gemakkelijk heeft laten genieten van gezonde foto’s.

Wil je meer weten over de expositie of over Marleen van Noortwijk, fotograaf bij Maxpix, creatieve fotografie? Surf dan naar www.maxpix.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.