Eigen huis bouwen aan de Grote Hondring

08 juni 2020
Eigen huis bouwen aan de Grote Hondring

DORDRECHT - Aan de Grote Hondring in Sterrenburg is binnenkort plaats om een eigen huis te kunnen bouwen. De gemeente verkoopt hier zelfbouwkavels voor 4 rijwoningen en 8 vrijstaande huizen. De maximum hoogte is 2 bouwlagen met kap. Bij de vrijstaande woningen is het ook mogelijk in één laag te bouwen.

De verkoop gebeurt door middel van loting. Inschrijven voor de loting kan van 11 juni tot en met 2 juli 2020. De loting is op 7 juli 2020. Kijk voor de spelregels, inschrijving en de kavelpaspoorten op http://www.dordtseruimte.nl/grote-hondring

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.