Openstelling Ontmoetingskerk elke dag enkele uren

08 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Openstelling Ontmoetingskerk elke dag enkele uren

DORDRECHT - Ook nu er versoepeling is gekomen van de maatregelen in verband met het corona-virus blijft de Ontmoetingskerk elke dag enkele uren open. Tussen 10 en 12 uur ’s morgens, zeven dagen in de week (zondag 11-12 uur) is de kerk geopend om producten te brengen voor de voedselbank.

Dan is er ook de mogelijkheid een kaarsje te branden of een gebedsintentie te schrijven of gewoon even stil te zitten in de kerkzaal. Er is dan ook altijd iemand van de kerk aanwezig die aanspreekbaar is en open staat om te luisteren naar wat u kwijt wilt. Vaak is dat dominee Kees Streefkerk en – bij zijn afwezigheid – andere leden van de gemeente.

De Ontmoetingskerk is te vinden in Sterrenburg aan het Lunenburgplein naast de Jumbo. Uiteraard geldt ook hier de 1,5 meter afstand en de voorgeschreven hygiëneregels.

De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.