Concertprogramma Popcentrale start weer op

12 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Concertprogramma Popcentrale start weer op

DORDRECHT - Na het openen van de oefenruimtes afgelopen maandag start de Popcentrale als één van de eerste podia nu ook het concertprogramma weer op. Om aan de richtlijnen te voldoen worden er per concert twee tot drie tijdvakken van 30 tot 40 minuten gespeeld, waarbij maximaal 16 personen per tijdvak aanwezig kunnen zijn. De bezoekers kunnen hierdoor op veilige afstand zittend het concert beleven.

Stone Golem, Vera Baldé en The Empyrean
Het eerste concert wordt op zaterdag 27 juni gegeven door spacerockband Stone Golem, waarbij het publiek kan kiezen tussen een volledig versterkte set en een akoestische set.
Verder zijn op zaterdag 4 juli de indiepopzangeres Vera Baldé en op zaterdag 18 juli de hardrockband The Empyrean bevestigd. Meer programma volgt.

Kaartjes zijn € 5,00 (excl. servicekosten) en alleen online te koop via www.popcentrale.nl/programma. De kaarten gaan op 12 juni 10:00 uur in de verkoop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.