Veelvuldig gebruik van perscontainers voor plastic afval

15 juni 2020
Veelvuldig gebruik van perscontainers voor plastic afval

DORDRECHT - De gemeente heeft een tijdje terug op vier plekken perscontainers neergezet voor plastic afval. Hier wordt heel goed gebruik van gemaakt blijkt. De inhoud van de bakken is meer dan verdubbeld. Dat betekent volgens de gemeente dat steeds meer Dordtenaren hun plastic scheiden, zodat het hergebruikt kan worden.

Je vindt de oranje perscontainers op het Oldenbarneveltplein, in de Prins Bernhardstraat (Krispijn), op het Vogelplein en tegenover de Dirk supermarkt aan de Cornelis de Wittstraat. Je hebt geen toegangspas nodig en ze zijn altijd open.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.