Oproep bewoners wijk Krispijn

17 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Oproep bewoners wijk Krispijn

DORDRECHT - Afgelopen nacht 17 juni 2020 omstreeks 04:15 uur kreeg de politie een melding van een oplettende burger dat er in zijn auto werd ingebroken. Doordat er goede signalementen door werden gegeven konden in de wijk, ter hoogte van de Nassauweg, 4 aanhoudingen verricht worden.

De personen hadden allen een rugzak met daarin goederen die zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig waren. Het sterke vermoeden bestaat dat ze meerdere autoinbraken hebben gepleegd in de wijk Krispijn.

De goederen die aangetroffen zijn:
- 3 12 volt auto opladers
- 2 telefoonhouders
- 2 frontjes van een autoradio
- 2 zonnebrillen
- 1 paar rode bokshandschoenen
- 1 ruitentikker

Is er afgelopen nacht in uw auto ingebroken en/of heeft u deze spullen niet meer in bezit dan zijn deze goederen wellicht bij u weggenomen.

Indien (één van) deze goederen van u zijn dan verzoeken wij u om contact met de politie op te nemen.

U kunt zich melden aan het politiebureau Overkampweg 109 te Dordrecht. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0900-8844.

Het registratienummer van de zaak betreft: 2020189713

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.