Jaguar RAC doet mee aan Riverside Car Classic

03 augustus 2016
Jaguar RAC doet mee aan Riverside Car Classic

DORDRECHT - Als partner van het eerste uur laat RAC, Jaguar Land Rover dealer voor de Drechtsteden, tijdens de klassiekertoertocht Riverside Car Classic op 10 september 2016, één van zijn klassiekers uit zijn historische afdeling deelnemen.

“Dit is zo’n mooi initiatief, dat we daar én als partner én als deelnemer bij willen zijn”, aldus Colin Ouwerling van RAC. “Wij gaan er alles aan doen om er samen met de organisatie een geslaagd evenement van te maken. Waar we kunnen, wijzen wij onze relaties op de mogelijkheden en het fraaie gehalte van de toertocht. Dat is ook het leuke hieraan, dat het geen wedstrijd is en deelnemers juist verwend worden en de kans krijgen onderling contacten te leggen. Jaguar heeft natuurlijk een lange autohistorie, wat wij terugzien in onze historische afdeling waar we alle werkzaamheden rondom klassiekers voor klanten verzorgen. De Riverside Car Classic past daar perfect bij. Wij zetten dit jaar een Jaguar MkII uit 1961 in.”

Riverside Car Classic 2016 is een initiatief van stichting Car2Business en zal dit jaar voor de eerst plaatsvinden. Het is de bedoeling er een jaarlijks evenement van te maken, met telkens een andere route maar wel dezelfde formule van een volledig verzorgde dag. En uiteindelijk ook met een schenking aan een goed doel. Het motto is Ontspannen rijden, Culinair genieten, Informeel ontmoeten. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.car2business.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.