Riverside Car Classic 2017 start op zaterdag 24 juni

23 februari 2017
Riverside Car Classic 2017 start op zaterdag 24 juni

DRECHTSTEDEN - “De inschrijving voor de Riverside Car Classic 2017, de klassiekerrally in en rond de Drechtsteden, is open”, zegt Harry Eskes, één van de organisatoren. Het evenement kent op zaterdag 24 juni een route langs de mooiste plekken in de regio. “Met start in Dordrecht, gaan de deelnemers volop genieten; mét diverse uitdagingen. Inschrijven kan op www.car2business.nl/inschrijven.” De Riverside Car Classic wordt gesteund door gerenommeerde partners en besteedt een deel van de inleg aan een goed doel. Hiervoor werkt men samen met serviceclub Kiwanis. Welk goed doel wordt later bekend gemaakt.

Inschrijving geopend
“Ons idee voor een klassiekerrally in en rond de Drechtsteden, sloeg bij top-ondernemers uit de regio direct aan”, vertelt organisator Harry Eskes. “Mede door hun enthousiasme is vanaf nu de inschrijving voor de Riverside Car Classic 2017 open. We slaan op zaterdag 24 juni een brug tussen een pittige rit en contacten leggen. Dat is ook ons motto. De route delen we in tweeën en stoppen onderweg voor een toplunch. De Riverside Car Classic is merkonafhankelijk voor youngtimers (25-40 jaar) en klassiekers (ouder dan 40 jaar). Inschrijven kan op www.car2business.nl/inschrijven. Wij kijken ook naar mens en maatschappij en hoeven als stichting niet aan de rally te verdienen. Dus schenken we een deel van de inleg aan een goed doel. Dat kiezen we samen met Kiwanis, die hierin onze partner is. Hoe meer auto’s er meedoen, hoe groter het bedrag.”

Krachtige samenwerking
André van der Graaf, president van Kiwanis afdeling Dordrecht, vindt de Riverside een mooi initiatief: “Toen wij van de organisatie van de Riverside Car Classic hoorden dat zij zochten naar een goed doel, begon het idee te borrelen om samen iets op te pakken. Meerdere van onze leden en veel relaties bezitten een klassieker. Toch dachten wij in die zin niet eerder aan fondsenwerving. Met de doelstellingen van de RCC in gedachten, sprak het ons aan om samen geld in te zamelen voor een goed doel. We hebben over en weer onze intenties uitgesproken. Van onze kant gaan wij onze netwerken stimuleren mee te doen. Zodat de rally een extra fraai bedrag oplevert. Onze normale trajecten, waaronder ons golftoernooi op 16 juni, blijven. Met de opbrengst van de Riverside Car Classic kunnen we één mooi nieuw doel steunen voor kinderen in de regio.”

Ondernemers die Riverside Car Classic als toppartner steunen: Marcel Wüst (Auto Wüst Mercedes-Benz), Leen de Koning (Ames Audi), Ad Janssen (GasteRhoon), Rob Kooijman (Bardahl) en Colin Ouwerling (RAC Jaguar). Evenals Honc Design, 1-2-Appletree, Ontwerpstudio GO en Anke Bot Fotografie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.