Riverside Car Classic 2020 van 27 juni naar 19 september

19 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Riverside Car Classic 2020 van 27 juni naar 19 september

DORDRECHT - De organisatie van de klassiekerrally Riverside Car Classic 2020 had voor de rit van dit jaar – altijd op de 4de zaterdag van juni – al veel in de steigers staan toen ‘corona’ het land overviel. Op het moment dat duidelijk werd dat starten op de oorspronkelijke datum niet realistisch meer was, is besloten een nieuwe datum te prikken. Niet door naar volgend jaar te verschuiven, maar gewoon in 2020: op zaterdag 19 september a.s. is nu de mooiste klassiekerrally van de regio.

Kilometers én fun én bonus
Riverside Car Classic 2020 is dé klassiekerrally die start en finisht in de Drechtsteden. De datum is nu verschoven naar 19 september a.s.
“Dat is natuurlijk met reden en zelfs inclusief een bonus”, zegt Harry Eskes, één van de organisatoren. “We hoorden dat veel mensen vanwege ‘corona’ nog afwachtten met inschrijven. Uiteindelijk kozen wij voor duidelijkheid. We rijden nu op zaterdag 19 september a.s.”
“Onze formule bestaat uit een volledig verzorgde rally, inclusief een lunch op een bijzondere plek. Dus zijn we afhankelijk van horeca. Dan is het beter in september te rijden, dan heel kort nadat de horeca weer open mag. Als kers op de taart vonden we dat, omdat de edities van dit jaar en volgend jaar dichter bij elkaar komen, wie in één keer voor beide edities inschrijft een mooie bonus in de vorm van een korting krijgt. Plus we besloten voor beide edities de KNRM als goed doel te kiezen; waar zij erg blij mee zijn.”

Ons mobiel erfgoed
De Riverside Car Classic brengt deelnemers in 2 dagdelen door een prachtige omgeving en combineert dat met een fantastische lunchlocatie, veel plezier en contacten plus een gezellige afsluiting (met prijzen). Uiteraard worden er meer dan voldoende kilometers door de wijde regio gereden en kunnen zodoende veel toeschouwers van al dit mobiel erfgoed genieten.

De inschrijving voor 19 september is open en sluit op 1 september. Reserveer die datum of kijk naar onze inschrijfbonus voor 2021.

Fotobijschrift: Riverside Car Classic 2020 is op zaterdag 19 september a.s.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.