Missie Dordt organiseert Openlucht Zangmoment met thema: houd moed, heb lief

22 juni 2020
Missie Dordt organiseert Openlucht Zangmoment met thema: houd moed, heb lief

DORDRECHT - Op zondag 28 juni wordt er op zes locaties een kleinschalig en kortdurend openlucht zangmoment georganiseerd. Er worden liederen gezongen die bekend zijn bij een breed (kerkelijk) publiek. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor het zangmoment in de eigen buurt of wijk.

Openlucht Zangmoment is een initiatief ter bemoediging voor de toehoorders en als expressie van ‘geloof, hoop en liefde’ in deze bijzondere tijd. Het is een initiatief van de stichting Missie Dordt met medewerking van diverse Dordtse kerken.

Waar?
Van 13.00 tot 13.45 uur in Krispijn op het grasveld tussen de Weizigtflats, aan de Mauritsweg. In Crabbehof, op het grasveld links voor de ingang van Crabbehoven aan de Groen van Prinstererweg 38 en in Wielwijk op het plein tussen het Waterwiel en de vijver aan het Admiraalsplein 700.

Van 15.00 tot 15.45 uur in Reeland op de parkeerplaats voor de ingang van De Linde, aan de Bankastraat 158. In Dubbeldam op het grasveld links voor de ingang van Dubbelmonde aan de Koningstraat 290. In Sterrenburg op het plein tegenover het Sterrenwiel aan Dalmeyerplein 1.

Aanmelden
Wil je een zangmoment bijwonen? Graag even vooraf aanmelden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.