Ruim 18 kilo ketamine in een auto gevonden; Wielwijker aangehouden

22 juni 2020
Ruim 18 kilo ketamine in een auto gevonden; Wielwijker aangehouden

DORDRECHT - De bestuurder van een auto werd afgelopen week wel erg nerveus tijdens een controle door de politie. Later bleek waarom. Ruim 18 kilo ketamine huisde in een doos in zijn achterklep. De 33-jarige man uit Waalwijk is aangehouden.

De aanpak van ondermijnende activiteiten is dagelijkse kost voor de politie. Agenten controleerden vorige week woensdag in de wijk Wielwijk een auto. De bestuurder nam tijdens de doorzoeking opeens de benen. Na een korte achtervolging rennend door de wijk, hielden agenten hem alsnog aan.

In de auto bleek na onderzoek ruim 18 kilo ketamine te liggen. De minimale straatwaarde daarvan is 450.000 euro. De ketamine is inmiddels vernietigd en de verdachte is heengezonden met een loopzaak. Dus later mag hij zich voor de rechter verantwoorden.

Ketamine is momenteel de nieuwe partydrug in Europa, en geeft snel een bad trip met hoge hartslag en bloeddruk, met alle gevaren van dien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.