FilmClub The Movies Dordrecht vertoont Brits mysterie met topacteurs

22 juni 2020 door Hennie van der Zouw
FilmClub The Movies Dordrecht vertoont Brits mysterie met topacteurs

DORDRECHT - De Filmclub heeft dit seizoen een extra filmavond op maandagavond 13 juli om 19.30 uur en vertoont Dark River. De filmavond begint met een korte inleiding over de achtergronden van de film en het maken ervan. Na afloop is er - voor wie dat wil - een nagesprek.

Dark River is losjes gebaseerd op Rose Tremain's roman Trespass. Na de dood van haar vader keert Alice (Ruth Wilson) terug naar haar geboortedorp in Yorkshire om de familieboerderij op te eisen.

Ze is er 15 jaar niet geweest en haar broer (Jonah Russell) heeft al die jaren de boerderij onderhouden. Hij verwelkomt haar bepaald niet met open armen en het is duidelijk dat haar komst oude wonden open haalt. Om de strijdbijl te kunnen begraven, zullen broer en zus hun diep weggestopte trauma’s uit het verleden eerst onder ogen moeten komen. Alleen zo kunnen ze aan het nieuwe hoofdstuk in hun leven beginnen.

De filmavond in Cinema The Movies Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht begint met een korte inleiding over de achtergronden van de film en het maken ervan. Na afloop is er - voor wie dat wil - een nagesprek. Daarom is een kaartje gecombineerd met een drankje bij het nagesprek.

Kaarten (inclusief drankje) kosten € 11,00. Cinevillepas en strippenkaart zijn geldig met een bijbetaling van € 2,75.

Dordtpas
Voor Dordtpashouders is de film tijdens de FilmClubavonden gratis. Je betaalt alleen het drankje (niet verplicht). Vanwege de corona-maatregelen hebben we plaats voor 65 mensen. Wil je daarom kaarten vooraf telefonisch reserveren. (078-7200777) of  online boeken op www.themoviesdordrecht.nl. Hier leest u ook de spelregels voor een plezierig en veilig filmbezoek.


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.