Getuigenoproep naar aanleiding van een laffe dierenmishandeling

26 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Getuigenoproep naar aanleiding van een laffe dierenmishandeling

DORDRECHT - Donderdag 25 juni 2020 omstreeks 20:40 uur kreeg de politie de bizarre melding dat vier jongens met flessen op weerloze schapen aan het inslaan waren in de omgeving van de Wantijdijk ter hoogte van de Johanna Naber-erf te Dordrecht.

Buurtbewoners hebben de jongeren weggejaagd waarna ze er als angsthazen vandoor gingen.

Twee blanke jongens in de leeftijd van ongeveer 17 a 18 jaar vluchtten in een donkerblauw klein model auto. Eén donkergetinte en één lichtgetinte jongen zijn rennend het Johanna Naber-erf ingerend. Ook zij waren in de leeftijd van ongeveer 17 a 18 jaar.

De politie start een onderzoek en vragen buurtbewoners in de omgeving van het Johanna Naber-erf of zij hun camerabeelden uit willen kijken indien zij deze hebben. Wellicht dat deze ‘helden’ op de camerabeelden te zien zijn. 'Wij hopen dat jullie ‘heel trots’ zijn dat jullie deze weerloze dieren de dood in hebben willen jagen. Het is afwachten hoe het met de gezondheid van de schapen afloopt.'

Bent u getuige van deze laffe dierenmishandeling of heeft u de jongeren gezien, dan komt de politie graag in contact met u. Indien u camerabeelden heeft willen wij deze zeer graag zien.

U kunt zich melden aan het politiebureau Overkampweg 109 te Dordrecht. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0900-8844.

'Wij vragen de jongens zichzelf te melden voordat we jullie komen halen… Wees gewaarschuwd…' tot zover de politie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.