Publiek mag toppers uit het ASz nomineren

02 juli 2020 door Hennie van der Zouw
Publiek mag toppers uit het ASz nomineren

DORDRECHT - Ook dit jaar wil de Cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis weer van patiënten horen welke afdeling, zorgverlener of medewerker het meest gastvrij en patiëntvriendelijk is. De winnaar ontvangt in januari de TopASz Award 2020, een beloning voor degene(n) in het ziekenhuis die in het voorbije jaar tot het uiterste ging(en) voor de patiënt. Of dat nu samenhing met de coronacrisis of niet, het mag iedereen zijn, met een goede onderbouwing. Inzenden kan tot 1 oktober. Meer uitleg en het nominatieformulier zijn te vinden via www.asz.nl/cr. De jury staat elk jaar onder leiding van een burgemeester uit de regio. Ditmaal is dat Theo Segers van de gemeente Molenlanden.

Op de foto staat de winnaar van vorig jaar, internist-hematoloog Peter Westerweel namens het team van Interne Geneeskunde/Hematologie, met rechts burgemeester Hein van der Loo van Zwijndrecht die toen de jury voorzat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.