The Movies shopt local, voor extra filmplezier

02 juli 2020 door Hennie van der Zouw
The Movies shopt local, voor extra filmplezier

DORDRECHT - Het is juli, dus mogen er meer bezoekers in de filmzalen. Uiteraard wel op de veilige 1,5 meter afstand. Dat stimuleert ook weer tot het presenteren van extra leuke, eenmalige filmevents. Bovendien wordt de mogelijkheid heropent om een filmbezoek te combineren met een dineetje in de buurt.

The Movies heeft hiervoor nieuwe samenwerkingen gerealiseerd met Dordtse collega-ondernemers. Shop Local! is het motto om samen de Corona-crisis te overwinnen. En als je daarmee het publiek uit Dordrecht en omgeving meer filmplezier kunt bieden, is het echt een win-win situatie.

Donderdagavond 9 juli  is de eerst Ben & Jerry’s MovieNight van deze zomer. Een filmavond met extra verwennerij. Want een bezoek aan de Amerikaanse feel good comedy The Peanut Butter Falcon wordt aangekleed met een welkomstdrankje, een Ijspot voor 2 in de pauze en een leuke gift na afloop. Dit gebeurt in samenwerking met De Remise, de halteplaats voor koffie, lunch, borrel en ijs aan de Grotekerksbuurt 31B.  Powered by Ben & Jerry’s en Fritz Kola.

De film vertelt het verhaal van Zak, een jonge man met Down syndroom, die droomt van een carrière als worstelaar. Hij loopt weg uit zijn verzorgingshuis en gaat op zoek naar de sportschool van zijn worstelheld. Onderweg ontmoet hij Tyler, een visser die op de vlucht is voor zijn collega’s. Deze ongewone bondgenoten beginnen aan een avontuurlijke trip.
Aanvang 20 u.

Vrijdagavond 17 juli is er een heerlijke combi van film en wijn. Na afloop van de film Bottle Shock presenteert Wijnhuis No 167 (Groenmarkt 167) een wijnproeverij. Het wordt een “bottle-battle” om de publieksvoorkeur tussen 3 klassieke Franse en 3 frivole Californische wijnen. Voorzien van proeftips en leuke weetjes.

De filmcomedy uit 2008 vertelt het waargebeurde verhaal van de sjofele wijnhandelaar Steve Spurrier, die in 1976 het Parijse wijnbolwerk choqueert door Californische Chardonnay wijnen te introduceren. Op een befaamd concours laat hij een expertjury iets proeven wat hun Franse trots echt op de proef stelt.

Aanvang 19:15 u. Bij mooi weer op het terras.

Een diner combineren met een filmbezoek kon voor de Corona-lockdown ook al.  En is nu weer terug met het combi-arrangement Film + Vegan. Je combineert een filmbezoek naar keuze met een smaakvol etentje bij Daantje Food & Drinks (Nieuwstraat 25). Dat kan lekker snel met een dagschotel à € 19,50 of uitgebreid met een 3-gangendiner à € 30,--. Neem tenminste 1 of 1,5 uur de tijd, dan is een op tijd in de zaal gegarandeerd. 

Voor meer programma-info, precieze aanvangstijden en de kaartverkoop, check
www.themoviesdordrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.