Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Ronald Dingemanse van O & O en Fortius

02 juli 2020 door Hennie van der Zouw
Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Ronald Dingemanse van  O & O en Fortius

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 30 juni 2020 heeft burgemeester Wouter Kolff een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Ronald Dingemanse. De heer Dingemanse is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De plechtigheid heeft plaatsgevonden bij gymnastiekvereniging O&O in Zwijndrecht tijdens de Bijzondere Ledenvergadering, die in het teken stond van de afsluiting van het jubileumjaar 2019 (100-jarig bestaan).

Achtergrondinformatie
De heer Dingemanse zet zich al sinds 1977 in voor gymnastiekvereniging O&O te Zwijndrecht. Hij is lid van de technische commissie en lid van het secretariaat van de Stichting O&O die het beheer en onderhoud behartigt van de eigen sporthal.

Ook is hij jurylid van het jongens- en herenturnen Nationaal Springen. Daarnaast is hij lid van de onderhoudscommissie en ontwerper en beheerder van de website van de vereniging. Tijdens de bouw en uitbreiding van de turnhal trad hij op als technisch adviseur.

Ook in Dordrecht verricht hij vrijwilligersactiviteiten bij atletiekvereniging Fortius. Hij zit in de organisatie van de 'Dwars door Dordtloop' en de 'Drechtstadloop'.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.