Ouwe Jonges Krentebrood blikt op hun geheel eigen wijze terug op de afgelopen weken

03 juli 2020 door Hennie van der Zouw
Ouwe Jonges Krentebrood blikt op hun geheel eigen wijze terug op de afgelopen weken

DORDRECHT - Komende zondag om 18.00 uur is bij RTV Dordrecht weer een aflevering te zien van het maandelijks programma "Ouwe Jonges Krentebrood". Ron van de Rhee, Ad van den Herik en Thijs Blom blikken op hun geheel eigen wijze terug op allerlei gebeurtenissen in de afgelopen weken.

Was het Bach Festival zonder publiek geslaagd of weggegooid geld? Gaat de halve horeca echt failliet? Wat moet FC Dordrecht met de ongezouten kritiek van oud-technisch manager Marco Boogers? Hoe beleefden Dordtenaren en Dubbeldammers de 50-jarige herdenking van de annexatie van het voormalig dorp? En hoe denken corona-surviver Van de Herik en zijn tafelgenoten over de de bestrijding van dat vermaledijde virus, noodverordening en naderende spoedwet?

Het raast allemaal in een klein half uur voorbij op onze lokale televisiezender. En voor wie het te snel gaat is er woensdag vanaf 18.00 uur een herhaling.

Op de foto: Ad van den Herik, Ron van der Rhee en Thijs Blom (Foto: Fokko van der straaten)

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.