Topscore voor Ames Autobedrijf tijdens ŠKODA-dealer van het jaar-verkiezing

03 juli 2020 door Hennie van der Zouw
Topscore voor Ames Autobedrijf tijdens ŠKODA-dealer van het jaar-verkiezing

DORDRECHT - Na een ware nek-aan-nekrace is Ames Autobedrijf recent uitgeroepen tot runner-up in de ŠKODA-dealer van het jaar 2020-verkiezing. Vorig jaar won de ŠKODA-dealer voor de regio Drechtsteden de prestigieuze onderscheiding al, binnen zes jaar na het verwerven van het ŠKODA-dealerschap. En nu is er opnieuw erkenning voor het continue, hoge kwaliteitsniveau van het autobedrijf.

Ames Autobedrijf liet in 2019 wederom zeer goede prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid (showroom en werkplaats). Met ruim 2.000 verkochte nieuwe ŠKODA’s was 2019 voor Ames zelfs een absoluut topjaar. Bovendien bleek dat de loyaliteit van de klantenkring onveranderd bijzonder groot was. Dat betekent dat een groot percentage van het aantal ŠKODA-rijders in het verzorgingsgebied van Ames Autobedrijf ook voor onderhoud een beroep doet op de dealer. Erik Drijver, Manager Skoda bij Ames ; “Bij ons werkt een team van gepassioneerde mensen die niets liever willen dan dat de klant tevreden de deur uit gaat. Dit is beloond met deze mooie onderscheiding”. 

Criteria ŠKODA-dealer van het jaar-verkiezing
De prestatie van alle ŠKODA-dealers in Nederland wordt gemeten over de 12 maanden voorafgaand aan de bekendmaking van de uitverkorene. Naast kwantitatieve doelen worden er ook veel kwalitatieve doelen gesteld waaruit moet blijken dat een dealer zijn zaken in zowel de showroom als in de werkplaats goed op orde heeft. De uitkomsten van tevredenheidsonderzoeken onder ŠKODA-rijders wegen zwaar mee in de einduitslag omdat deze praktijkdeskundigen hun ŠKODA-dealer als allerbesten kunnen beoordelen. De importeur meet daarnaast op zaken als de klantloyaliteit in de werkplaats en de verkoopprestatie van nieuwe auto’s.

Vriendenfonds Albert Schweitzer Ziekenhuis
Recent kreeg Ames Autobedrijf de award voor deze prestaties overhandigd uit handen van Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA Nederland. De award ging vergezeld van een cheque ter waarde van € 2.500,- die Ames direct doneerde aan het Vriendenfonds van Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Marc ter Haar (voorzitter Vriendenfonds) ligt toe: “ Wij werven fondsen om in en om het ziekenhuis patiënwelzijn en wetenschappelijk onderzoek te bekostigen. Het gaat dan om zaken waar in het normale budget geen ruimte voor is, maar heel belangrijk zijn om –net als Ames- aan de top te kunnen meedraaien“. Reinier de Koning van Ames ; “We vertrouwen erop dat het geld aan nuttige en mooie zaken besteed gaat worden en hopen dat alle medewerkers voelen dat hun werk gewaardeerd wordt“.

Ames Autobedrijf – dat al meer dan zeventig jaar bestaat – heeft een ŠKODA-dealerbedrijf in Dordrecht en drie servicecentra in Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.