Coffeeshop Indica moet deuren sluiten

05 oktober 2011

DORDRECHT - Coffeeshop Indica moet op woensdag 5 oktober 2011 de deuren sluiten. Dat is het gevolg van de uitspraak van de voorlopige voorzieningenrechter. Op 20 september 2011 heeft burgemeester Brok besloten dat Indica per 5 oktober moest sluiten, omdat zijn exploitatievergunning vervallen is. Hiertegen heeft Indica bezwaar gemaakt. De voorlopige voorziening was aangevraagd om het handhavingsbesluit te schorsen zodat Indica mag blijven exploiteren.  

Als de coffeeshop niet zelf de deuren sluit, zal de gemeente handhavend optreden. Dat betekent dat er fysieke maatregelen worden getroffen om de coffeeshop te sluiten
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.