Beter voor Dordt blijft zich hard maken voor aanpak van overlast bij coffeeshops

15 november 2013
Beter voor Dordt blijft zich hard maken voor aanpak van overlast bij coffeeshops

DORDRECHT - Op initiatief van BETER VOOR DORDT heeft de fractie samen met het CDA een motie ingediend die is aangenomen om het aantal coffeeshops in Dordrecht terug te brengen naar 5.

Gemeenten mogen zelf bepalen of en hoeveel coffeeshops zij binnen hun gemeentegrenzen toestaan. De gemeente Dordrecht staat in het huidige beleid maximaal zes coffeeshops binnen de gemeentegrenzen toe.

Momenteel is bij drie van de acht Dordtse coffeeshophouders de gedoogbeschikking door de burgemeester ingetrokken. BETER VOOR DORDT is niet tegen coffeeshops maar wel tegen overlast. Om te voorkomen dat er een nieuwe coffeeshop kan komen in de stad wanneer de ingetrokken
gedoogbeschikking onherroepelijk is wil BETER VOOR DORDT het beleid graag aanpassen. Daarnaast blijft de fractie zich hard maken voor strikte aanpak van de overlast bij de huidige coffeeshops!
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.