donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Elke week actief met de nieuwe Fit Mom Club Dordrecht

7 juli 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Fit Mom Club Dordrecht is een initiatief van Lisette Croese en Angela Kouwenhoven-de Waardt. Zij zijn zelf jonge moeders, trainers en coaches. Vanuit hun eigen vakgebied ondersteunen zij andere moeders in hun gezonde en positieve lifestyle.

Dit doen zij, onder andere, door elk weekend een wandeling of een fietstocht te organiseren. Tijdens deze ochtenden kunnen moeders, met of zonder hun kinderen, lekker in beweging komen. Daarnaast is er tijdens de tocht gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Langere routes worden onderbroken met een koffie- en voedingsmoment bij een leuke horecagelegenheid. Er wordt dan ook een mini lifestyle workshop verzorgd. Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven welke onderwerpen aanspreken.

Deelname is kosteloos. De wandeling is in Dordrecht, startpunt varieert. Aanmelden doe je via de website: fitmomclub.nl Lees meer over:

bewegen fitmomclub kosteloos
Deel dit bericht met je vrienden!