woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Raadscommissies na zomer weer in stadskantoor

3 juli 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De raadscommissies van Dordrecht komen na het zomerreces weer bij elkaar in het stadskantoor. Alleen vergaderzaal 1 is geschikt voor commissievergaderingen omdat iedereen vanwege het coronavirus anderhalve meter afstand moet houden. In de periode september tot en met december zullen de commissies daarom worden verdeeld over dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond.

Helaas is het voor publiek nog niet mogelijk om aanwezig te zijn bij de commissievergaderingen. Inwoners van Dordrecht en andere belangstellenden kunnen de bijeenkomsten volgen op de livestream op dordrecht.raadsinformatie.nl/live.

Insprekers en pers
De pers is vanaf september weer welkom bij vergaderingen. Journalisten kunnen gebruik maken van de perstribune. Ook insprekers kunnen na de zomer hun verhaal weer ter plaatse vertellen. Ook voor journalisten en insprekers gelden vanzelfsprekend de coronaregels.

Voor het zomerreces staat er nog één raadscommissie op de agenda. De commissie Grote Projecten vergadert op woensdagavond 8 juli. Die bijeenkomst zal nog digitaal zijn. De eerste bijeenkomsten van raadscommissies na het zomerreces staan gepland voor week 37.

Eerste raadscommissies september:
• Dinsdag 8 september: Raadscommissie Sociale Leefomgeving 20.00 uur
• Woensdag 9 september: Raadscommissie Fysieke Leefomgeving 20.00 uur
• Donderdag 10 september: Raadscommissie Bestuur & Middelen 20.00 uur

De gemeenteraad van Dordrecht heeft al fysiek vergaderd in het stadhuis. Dat gebeurde op 23 en 24 juni. Daarvoor zijn in de raadzaal tal van maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen anderhalve meter afstand kunnen houden.

Foto: Fokko van der Straaten

Lees meer over:

vergaderingen stadskantoor
Deel dit bericht met je vrienden!