donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Eerste bezoekers nemen een duik in HET Wantijbad van Dordrecht

2 juli 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanochtend, woensdag 1 juli hebben de eerste bezoekers een duik genomen in het zwembad en hierbij was wethouder M.Stam te gast. Hetbad heeft een lange geschiedenis, die al begint voor de wtweede wereldoorlog. Het Wantijbad heefft in Dordrecht, zeker dankzij de inzet van vrijwilligers, een eigen karakater en uitstraling weten te behouden nabij het wantij.

De organisatie van het Wantijbad zei hierover: 'Wij zijn verheugd jullie mee te delen dat het Wantijbad per 1 juli 2020 weer gevuld zal zijn met vers zwembadwater én dat jullie weer welkom zijn om een duik te nemen. Het is voor ons een grote puzzel geweest, om een bezoek aan het Wantijbad zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ook wij ontkomen er niet aan om hiervoor enkele richtlijnen op te stellen. Vanaf vandaag kan je ook online een bezoek reserveren. Dit kan via de website www.wantijbad.nl. Hier staan ook alle richtlijnen en uitgebreide informatie over uw bezoek aan het zwembad. Nu hopen dat de zon snel gaat schijnen.'

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

geopend wantijbad
Deel dit bericht met je vrienden!