donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Studio Blijmakers verhuist naar Otto Dickeplein 1

30 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Medio augustus gaat Studio Blijmakers verhuizen naar het pand van Trivire aan het Otto Dickeplein 1. De huidige locatie aan de Spuiboulevard was tijdelijk. Studio Blijmakers heeft er twee jaar me veel plezier kunnen groeien als creatief centrum.

Het nieuwe pand biedt mogelijkheden om verder uit te breiden. Naast creatieve dagbesteding heeft Blijmakers nog een aantal leuke dingen in petto. “Houd daarvoor onze sociale media in de gaten. Eerst maar eens verhuizen” zegt Erica de Winter, directeur van Blijmakers. “Het is belangrijk dat onze deelnemers van de dagbesteding rustig kunnen wennen aan de nieuwe omgeving.”

Studio Blijmakers is een sociaal maatschappelijke, creatieve dagbestedingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Daarnaast komen er ook mensen met diverse ziektebeelden en/of problemen.

Deel dit bericht met je vrienden!