Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Café ’t Avontuur op de vrijdag- en zaterdagnacht voorlopig alleen besloten open'
29jun

Café ’t Avontuur op de vrijdag- en zaterdagnacht voorlopig alleen besloten open

DORDRECHT - Verschillende bezoekers van de horeca hebben moeite zich aan de coronaregels te houden. Dat geeft nogal eens vervelende situaties. Café ’t Avontuur is daarom voorlopig op de vrijdag- en zaterdagnacht alleen besloten open. Dit betekent dat de vaste gasten die geen problemen veroorzaken van harte welkom zijn. Mensen die ze niet erg goed kennen of waarvan bekend is dat zij zich niet aan de regels willen houden, zullen dan niet toegelaten worden.

“Omdat sinds de heropening op 1 juni er vaak conflicten en vermoeiende discussies ontstaan met mensen die zich niet aan de regels willen houden die ons door de overheid zijn opgelegd, zullen we voorlopig op vrijdag- en zaterdagnacht 'besloten open' zijn”, stelt eigenaar Rob Hilgers op de facebookpagina van het Avontuur. Op alle andere dagen is het café voor iedereen toegankelijk.

“We betreuren dat dit nodig is, maar om het voor onze gezellige gasten en voor onszelf leuk te houden, zien we geen andere optie”, stelt Rob. Op facebook oogst hij veel begrip voor zijn beslissing.

Zie ook:
Diverse cafés aan Voorstraat Noord mogen nu terras beginnen of uitbreiden (do, 11 jun 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!