zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Opruimactie bij de Elzen en de Tongplaat

25 juni 2020

DORDRECHT - Van de Dordtse natuurgebieden wordt volop genoten. Maar helaas wordt er ook nogal wat afval achtergelaten. De Dordtse vriendinnen Roos en Simone willen daar wat aan doen. Daarom organiseren zij op maandag 29 juni een schoonmaakactie op twee groene locaties in Dordrecht.

De plaatsen waar opgeruimd gaat worden, zijn: de Elzen, met start op parkeerplaats bij de Viersprong en de Tongplaat, met start op de parkeerplaats bij de Zuidhaven.

Er is plaats voor veertig deelnemers en de actie duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Graag aanmelden voor de actie. Dit kan voor 28 juni door te mailen naar schoon@dordrecht.nl. Geef dan ook aan vanaf welk startpunt je wil verrekken. Duurzaamheidscentrum Weizigt zorgt voor de opruimmaterialen (grijpers, zakken en draagringen voor de afvalzak).

Lees meer over:

Opruimactie Elzen Tongplaat
Deel dit bericht met je vrienden!