donderdag 27 januari 2022

Alles over Dordrecht

Gemeente breidt acties Dordtpas verder uit

25 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Goed nieuws voor de Dordtpasbezitters: met de zomer in aankomst en de verdere versoepeling van de coronamaatregelen gaat de gemeente meer nieuwe acties en kortingen mogelijk maken met de Dordtpas. De gemiste kansen in de coronatijd compenseert de gemeente met bijvoorbeeld een extra bezoek aan de bioscoop. Dordtse musea zijn weer geopend en ook landelijke attractieparken, zoals Blijdorp en Madurodam hebben hun deuren weer geopend.

Deze zomer blijven veel mensen thuis of gaan op vakantie in Nederland. De Dordtpas komt dan goed van pas. Pashouders kunnen weer volop genieten van het Dordtse cultuuraanbod. Maar ook een dagje eropuit naar Madurodam, Artis of Sealife is weer mogelijk. En natuurlijk kunnen mensen nog steeds voor nop naar de film of lekker eten met korting in eigen stad.

Extra acties en kortingen
Tot aan het begin van de coronamaatregelen heeft de gemeente bijna 14.000 Dordtpassen uitgegeven. Door de coronamaatregelen is de uitgifte van de Dordtpas gestagneerd, maar wordt nu weer volop onder de aandacht van Dordtenaren gebracht. Wethouder Peter Heikoop licht toe: "We willen de mensen die een Dordtpas hebben ondanks de coronabeperkingen toch een tevreden gevoel geven over de Dordtpas. De gemiste mogelijkheden in coronatijd gaan we daarom compenseren met extra acties en kortingen, zoals een extra gratis bezoek aan de bioscoop. En we hopen hiermee ook de mensen die de pas nog niet hebben, te verleiden om de pas aan te schaffen."

De komende periode start de gemeente met een zomercampagne om alle mogelijkheden van de Dordtpas zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, zeker ook voor mensen met een laag inkomen die de stap nog niet hebben gezet om een gratis pas aan te vragen.

Lees meer over:

acties dordtpas kortingen
Deel dit bericht met je vrienden!