maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Roos van der Vliet exposeert van 4 juli t/m 30 augustus

24 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Roos van der Vliet (1985, Dordrecht) studeerde in 2009 af aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem richting Fine Art, en is sindsdien werkzaam als beeldend kunstenaar.
 
Ze is voornamelijk bekend geworden met haar portretten waarbij gezichten zijn gewikkeld in haar, en slechts de ogen vrij worden gelaten. Haar schilderstijl laat zich het beste omschrijven als hyperrealistisch, al is dat voor haar eerder een middel dan het doel. Naar eigen zeggen is het belangrijkste thema in haar werk de contradictie tussen het verlangen om gezien te worden door de wereld en de drang om ons er juist aan te willen onttrekken. De overweldiging van het leven zelf en de immense wereld met al haar bewoners waar wij zonder handleiding op worden gezet vormt de rode draad in al haar werk. Door zo dicht op de huid van haar onderwerp te zitten en de realiteit te reproduceren, lijkt ze op dit alles meer grip te krijgen.
 
U kunt op zondag 5 juli van 12.00 uur t/m 17.00 uur deze bijzondere kunstenaar ontmoeten tijdens de Meet and Greet. In verband met het CORONA VIRUS werken we met tijdblokken nl:
•    12-13 uur
•    12-14 uur
•    14-15 uur
•    15-16 uur
•    16-17 uur
Mocht u willen komen, dan vraag ik u om een tijdslot te reserveren d.m.v. WG Galerie een mailte te sturen. (wilmageerts@live.com) Wij hanteren 3 personen tegelijk in de galerie, maar u kunt ook buiten genieten van een hapje en een drankje om te proosten op deze fantastische expositie. U bent van harte welkom.

Openingstijden iedere zaterdag en zondag van 12.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak.

Lees meer over:

expositie galerij wg
Deel dit bericht met je vrienden!