maandag 14 juni 2021

Alles over Dordrecht

Stam Hout Pallets & Kisten ontving Award van Lloyd’s Register

Stam Hout Pallets & Kisten ontving Award van Lloyd’s Register

26 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Van het Dordtse bedrijf Stam Hout Pallets & Kisten ontvingen we het volgende bericht: 'Met trots delen wij u mee dat wij vorige week een award uitgereikt hebben gekregen door Lloyd’s Register. Leuk om in deze tijd iets positiefs en feestelijks te melden! Wij hebben nl. al sinds 1990 het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement systemen.'

30 jaar geleden waren wij het eerste palletbedrijf in Nederland die het certificaat in de wacht sleepte. Inmiddels is deze certificering niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. “Wereldwijd behaalden meer dan 1 miljoen organisaties hun ISO 9001 certificering. Deze norm is daarmee de belangrijkste zakelijke documentatie die ooit is opgesteld”, aldus Lloyd’s Register. Naast het award wat wij uitgereikt kregen, is ons certificaat ook weer met 3 jaar verlengd. Daarnaast zijn wij bezig om een certificaat te behalen voor milieumanagement. U zult hier later meer over horen.'

Zie ook de website: www.stamhpk.nl onder het tabblad 'Nieuws".

Lees meer over:

award stam kisten
Deel dit bericht met je vrienden!