zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Fietsenstallingen binnenstad vanaf 20 mei weer open met aangepaste openingstijden

18 mei 2020

DORDRECHT - Vanaf woensdag 20 mei zijn de openbare fietsenstallingen Achterom (Raamstraat) en Statenplein (Kolfstraat) weer open. Deze bewaakte fietsenstallingen waren gesloten vanwege de coronamaatregelen. Er gelden wel aangepaste openingstijden en de kluisjes en toiletten kun je nog niet gebruiken.

Fietsenstalling Statenplein (Kolfstraat) is vanaf 20 mei op maandag t/m zaterdag geopend van 8.00-18.00 uur. Op zondag is dat van 11.30-18.30 uur.
Fietsenstalling Achterom (Raamstraat) is geopend op maandag t/m zaterdag van 8.00-18.00 uur.
Fietsen of bromfietsen moeten op de dag van stalling ook weer opgehaald worden.

Maatregelen tegen corona
De beheerders van de fietsenstallingen zijn medewerkers van Drechtwerk. Om de medewerkers te beschermen en om eventuele verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn in de stallingen maatregelen genomen om 1,5 m afstand te houden. Denk hierbij aan belijning, teksten en pijlen.
Per stalling zijn twee beheerders actief. Eén beheerder laat in- en uitkomende bezoekers op elkaar wachten om zo de 1,5 m te kunnen bewaken.
Er wordt gevraagd de aanwijzingen van de beheerders op te volgen. Dit geldt uiteraard ook voor de algemene regels rondom corona.

Deel dit bericht met je vrienden!