Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hometrainer aangeboden door Stichting Anders'
18mei

Hometrainer aangeboden door Stichting Anders

DORDRECHT - Vanochtend heeft Stichting Anders dit onderstaand bericht gedeeld op de Social Media. Mooi om te delen om te laten zien dat Stichting Anders benaderbaar is voor hulpvragen uit de Drechtsteden.

'Help mij corona door te fietsen. Ik heb één van de ergste ziektes overleefd. Ik wil ook dit overleven.' Corona betekent voor haar thuis quarantaine met als gevolg dat haar klachten toenemen. Via een vrijwilliger van Licht voor Dordt konden we haar een hometrainer aanbieden. Partner VanM bracht hem bij haar thuis. 'Ik weet niet wat ik moet zeggen' maar haar tranen vertelden ons genoeg. Hou vol dappere dame! #nietalleen #coronahulp #Dordrecht #mvoDeel dit bericht met je vrienden!