zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Hometrainer aangeboden door Stichting Anders

18 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanochtend heeft Stichting Anders dit onderstaand bericht gedeeld op de Social Media. Mooi om te delen om te laten zien dat Stichting Anders benaderbaar is voor hulpvragen uit de Drechtsteden.

'Help mij corona door te fietsen. Ik heb één van de ergste ziektes overleefd. Ik wil ook dit overleven.' Corona betekent voor haar thuis quarantaine met als gevolg dat haar klachten toenemen. Via een vrijwilliger van Licht voor Dordt konden we haar een hometrainer aanbieden. Partner VanM bracht hem bij haar thuis. 'Ik weet niet wat ik moet zeggen' maar haar tranen vertelden ons genoeg. Hou vol dappere dame! #nietalleen #coronahulp #Dordrecht #mvo

Deel dit bericht met je vrienden!