maandag 14 juni 2021

Alles over Dordrecht

Optisport Sportboulevard Dordrecht meldt: 'Ons mooie zwembad mag weer open'

Optisport Sportboulevard Dordrecht meldt: 'Ons mooie zwembad mag weer open'

13 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Optisport meldt: 'We hebben akkoord gekregen van de Gemeente Dordrecht om vanaf donderdag 14 mei (07.00 uur) de deuren van het zwembad weer te openen voor de echte waterratten. We kunnen niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen op onze prachtige accommodatie. We zullen starten met een aantal Aqua’lessen, het banenzwemmen en deel van de zwemlessen.'

'Om deel te nemen aan de eerste twee activiteiten is een inschrijving telefonisch vooraf noodzakelijk. Wat betreft de zwemlessen nemen wij contact op met degene die mogen beginnen. Ons advies is om de nieuwsberichten en Corona huisregels op onze website van tevoren goed door te lezen voordat je met je kind of alleen naar ons zwembad komt.'

Zie ook: https://www.facebook.com/SportboulevardDordrecht/videos/3198231026874011/

Lees meer over:

optisport zwembad open
Deel dit bericht met je vrienden!