maandag 14 juni 2021

Alles over Dordrecht

Bibliotheken aan de Groenmarkt en het Dudokplein enkel open voor lenen en terugbrengen boeken

Bibliotheken aan de Groenmarkt en het Dudokplein enkel open voor lenen en terugbrengen boeken

11 mei 2020

DORDRECHT - De bibliotheken aan de Groenmarkt en het Dudokplein gaan gefaseerd weer open. Dat betekent dat er vanaf vandaag weer boeken geleend en teruggebracht kunnen worden. De computers, printfaciliteiten, toiletten, leestafels en studieplekken zijn nog niet beschikbaar. Ook zijn de activiteiten geannuleerd.

Op het moment kun je nog geen boeken reserveren, omdat gereserveerde boeken niet tussen de vestigingen vervoerd kunnen worden. Vanaf 25 mei is het weer mogelijk om maximaal vijf boeken per persoon te reserveren binnen de AanZet bibliotheken.

Boeken die worden ingeleverd worden 72 uur in quarantaine gehouden.  Dit is volgens de nationale veiligheidsrichtlijnen voor bibliotheken. De tijdelijke boekenservice 'Haal de bieb in huis' is per 8-5-2020 niet meer beschikbaar.

Deel dit bericht met je vrienden!