maandag 14 juni 2021

Alles over Dordrecht

Wanneer zijn meldingen als 'afgehandeld' te beschouwen

Wanneer zijn meldingen als 'afgehandeld' te beschouwen

8 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De fractie van de SP Dordrecht heeft zogenaamde artikel 40 vragen aan de raad gesteld over de afhandeling van meldingen bij de wijklijn.

De SP stelt: 'Burgers van Dordrecht die vuil op straat zien liggen of die een kapot bushokje zien of andere zaken die niet in orde zijn, kunnen dat melden bij de Wijklijn. De gemeente pakt die melding dan op, onderneemt actie en zet de melding op afgehandeld als het probleem is opgelost. Helaas blijkt maar al te vaak dat er helemaal niets gebeurt met de meldingen, maar dat ze gewoon gesloten worden. Zonder enig overleg met degene die de melding heeft gedaan.'

De SP heeft daarom vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders, wanneer zij meldingen als 'Afgehandeld' beschouwen. 'En waarom dat niet in overleg met de burgers gebeurt die de melding gedaan hebben.'

'Een stadsbestuur die 14 medewerkers FULLTIME in dienst heeft om met de burgers te communiceren, althans dat is hun officiële taak, zou toch wat netter met de bewoners om kunnen gaan.' Tot zover de SP Fractie.

Met vriendelijke groet,

Ronald Portier
SP fractie Dordrecht

Deel dit bericht met je vrienden!